CMS: Het maximum weergegeven items in je datasetinstellingen wijzigen

Leestijd 5 minuten
Bepaal hoeveel items kunnen worden geladen in de gekoppelde elementen van je dataset door het Maximum aantal weergegeven items-veld aan te passen. Dit is standaard ingesteld op 12, wat betekent dat er maximaal 12 items kunnen worden geladen in de gekoppelde elementen van de dataset.

Als je een 'Meer laden'-knop koppelt voor je repeater of galerij, is het totale aantal items dat kan worden geladen wanneer erop wordt geklikt afhankelijk van deze instelling. Met pagineringsbalken, wordt het maximum aantal items dat per pagina kan worden weergegeven ook bepaald door het 'Maximum aantal weergegeven items'-veld.
Optimaliseer de laadtijd van je pagina:
Gebruik een lager getal in het 'Maximum aantal weergegeven items'-veld om je pagina's sneller te laten laden met minder items bij de eerste laadbeurt.

Het maximum aantal items instellen dat kan worden weergegeven

Ga naar de dataset-instellingen om het Maximum aantal weergegeven items-veld in te stellen.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Selecteer in je Editor de relevante dataset.
  2. Klik op Instellingen
  3. Bewerk het Maximaal aantal weergegeven items-veld om het maximale aantal items aan te passen dat tegelijk kan worden geladen in de gekoppelde elementen van de dataset. Dit is ook het maximum aantal items dat kan worden geladen wanneer bezoekers op de 'Meer laden'-knop klikken.
Een screenshot van de instelling Maximaal aantal weergegeven items in een dataset.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder voor antwoorden op de meest gestelde vragen over dataset-instellingen.