CMS: Een knop aan een dataset koppelen

Leestijd 4 minuten
Koppel een Knop-element aan een dataset om te definiëren wat er gebeurt als op de knop wordt geklikt. Je kunt bijvoorbeeld een knop koppelen aan de 'Verzenden'-klikactie, een dynamische itempagina of een document dat in je verzameling is opgeslagen. Je kunt het knoplabel ook koppelen aan een verzamelingsveld om dynamische tekst op je knop weer te geven.
De lijst met beschikbare dataset-acties varieert afhankelijk van de datasetmodus en of je een gewone dataset of een dynamische pagina-dataset koppelt. Lees meer over de klikacties voor de beschikbare dataset

Om een knop aan een dataset te koppelen:

Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Klik in de Editor op de knop die je aan het CMS wilt koppelen.
  2. Klik op het Aan CMS koppelen-pictogram.
  3. Klik op de Kies een dataset-dropdown en selecteer een bestaande dataset die aan je verzameling koppelt. Je kunt ook op Dataset toevoegen klikken, vervolgens de verzameling kiezen die je wilt koppelen, de dataset een naam geven en op Maken klikken.
  4. Klik op het Klikken is gekoppeld aan-dropdownmenu en selecteer de relevante optie:
  1. (Optioneel) Geef dynamische tekst weer op de knop die verandert op basis van het verzamelingsitem waarnaar het linkt. Klik op de Labels gekoppeld aan-dropdown en selecteer het relevante verzamelingsveld.
    Tip: Je kunt ook statische tekst gebruiken die niet verandert in de knopinstellingen.