Meerdere websites in één account beheren

Leestijd 6 minuten
Bij Wix ben je niet beperkt tot het maken van een enkele website. Je kunt er zoveel maken als je nodig hebt om meerdere bedrijven te beheren, je persoonlijke website of blog te scheiden, of te experimenteren met verschillende ontwerpen.
Als je de limiet voor gratis websites die je op je account kunt hebben bereikt, kun je oude websites naar de prullenbak verplaatsen of websites met een Premiumpakket upgraden
Belangrijk:
Premiumpakketten zijn geldig voor één website. Om gebruik te maken van premium functies op een tweede website, moet je een tweede Premiumpakket aanschaffen.
Lees in dit artikel meer over:

Websites bekijken en beheren

Wanneer je inlogt op je Wix-account en je meer dan één website hebt, word je naar de 'Alle websites'-pagina geleid. Hier kun je al je websites bekijken, ze in mappen organiseren, website-acties uitvoeren, en meer.
Kies voor een raster- of lijstweergave en zoek of scrol vervolgens om je websites te bekijkenJe kunt in één oogopslag de naam en URL van elke website zien, of deze premium is en of deze medewerkers heeft.

Om je websites te bekijken en te beheren:

1. Ga naar Websites.
  2. Klik naast een website op het Website acties-pictogramen selecteer de actie die je wilt ondernemen:
  3. Klik op Website kiezen om het dashboard van de website te openen.
Een screenshot met de lijst met websiteacties die je kunt ondernemen.

Schakelen tussen websites in je account

Elke website in je account heeft zijn eigen dashboard waar je alle aspecten van je website en bedrijf kunt beheren. Vandaaruit heb je ook toegang tot de Editor van die website.Je kunt tussen je websites wisselen vanaf het dashboard.
Klik om naar een andere website over te schakelen.

Om tussen websites in je account te schakelen:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik linksboven in je dashboard op de Alle websites-dropdown.
  3. Selecteer de relevante website.
Gebruik je Wix Studio?
Gebruik de zoekbalk om snel andere websites in je account te vinden.

Een nieuwe website in je account creëren

Creëer een nieuwe website om verschillende templates en functies uit te proberen. Zodra je klaar bent met ontwerpen, kun je beslissen welke website(s) je wilt upgraden.
Klik om een nieuwe website te creëren.
Creëer nu een nieuwe website
Het duurt slechts een paar minuten

Websites in je account dupliceren

Je kunt een kopie van een bestaande website maken, zodat je een back-upversie hebt om mee te experimenteren. De kopie bevat geen zakelijke inhoud, zoals winkelbestellingen, contacten en app-instellingen van derden.

Om een kopie van je website te maken:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik op het Siteacties-pictogram.
  3. Selecteer Kopie maken
Een screenshot van een Wix-website-dashboard. Websiteacties is geopend en de cursor staat op Kopie maken.
  1. Bewerk de Websitenaam en klik op Dupliceren

Freelancers en designers

Als je een bureau of freelancer bent die websites ontwerpt voor klanten, kun je deelnemen aan het Wix Specialistenprogramma. Dat geeft toegang tot exclusieve functies en voordelen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het beheren van meerdere websites in één account.