Een Wix-domein overzetten naar een ander Wix-account

Leestijd 1 minuten
Je kunt indien nodig een domein dat bij Wix is gekocht overzetten naar een ander Wix-account. Zie de instructies en notities hieronder voor meer informatie.
Voordat je begint:

Een bij Wix gekocht domein overzetten naar een ander Wix-account:

1. Ga naar Domeinen in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Overzetten naar een ander Wix-account.
  1. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van het Wix-account waarnaar je het domein wilt overzetten.
  2. Klik op Domein overzetten.
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je de registratie van het domein verlengt in het nieuwe Wix-account om te voorkomen dat het domein verloopt. Werk de registratiegegevens van het domein indien nodig bij.
Heb je een domein buiten Wix gekocht?
Je kunt domeinen die niet bij Wix zijn gekocht tussen je Wix-accounts overzetten.