De taal van je website wijzigen

Leestijd 1 minuten
De taal van je website is van invloed op alle delen van je website, inclusief de taal die mensen op je website zien en de e-mails en meldingen die ze ontvangen. Het heeft ook invloed op de taal van de apps op je website (bijvoorbeeld Wix Stores, Wix Bookings, Wix Chat) en de browsertaal van je bezoekers (als vertaling is ingeschakeld, detecteert je browser de taal en biedt aan om deze te vertalen).
Bovendien is de taal van je website belangrijk voor ondersteunende technologieën, om hen te helpen je website correct te interpreteren en om het accent, de toonhoogte en de spreeksnelheid aan te passen aan de taal.
Je kunt de taal van je website wijzigen via de regionale instellingen op het dashboard van je website.
Websites die Wix Multilingual gebruiken:
Als je Wix Multilingual gebruikt, kun je je talen wijzigen via het Multilingual-dashboard. Lees meer over het wijzigen van talen in Wix Multilingual

Om de taal van je website te wijzigen:

1. Ga naar je Taal en locatie-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de Taal van je website-dropdown en selecteer de relevante taal.
  1. Klik op Opslaan.
Wil je de taal van je Wix-account wijzigen?
Scrol omlaag naar Accounttaal als je de taal van je Wix-account, dashboard en Editor wilt wijzigen.