Upgraden naar Premium

Leestijd 2 minuten
Wix geeft je de tools en functies die je nodig hebt om een prachtige gratis website te maken:
drag and drop-editor, onbeperkte pagina's, 500 MB opslagruimte, beveiligde hosting en een mobiele website.
Je kunt veel meer met een Premiumpakket, waaronder:
  • Koppel je eigen domein
  • Verwijder Wix advertenties
  • Krijg meer opslagruimte en bandbreedte
  • Gebruik Google Analytics
  • Krijg premium ondersteuning
Wix biedt paketten voor zowel zakelijke als niet-zakelijke gebruikers. Bekijk wat elk pakket biedt en kiese degene die het beste is voor jou. Lees meer
Klik hier om je website te upgraden naar premium.
Nu upgraden
Het duurt slechts 1 minuut

Een website upgraden

Upgrade je website op elk gewenst moment om toegang te krijgen tot premium functies.
  1. Ga naar het dashboard van je website op je website.
  2. Klik linksonder op de Upgrade-knop.
  3. Selecteer het pakket dat je wilt kopen:
    • Website
    • Business en eCommerce
  4. Klik op Selecteren onder het abonnement dat je wilt kopen.
  5. Selecteer een abonnementsduur en klik op Doorgaan naar afrekenen.
  6. Voer je betalingsgegevens in en klik op aankoop verzenden.
Belangrijk: Nadat je je aankoop hebt ingediend vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank. Lees meer