Een Premiumpakket toewijzen aan een andere website in je Wix-account

Leestijd 1 minuten
Wijs een bestaand Premiumpakket toe aan een andere website binnen je Wix-account.
Belangrijk:
  • Als je een Premiumpakket opnieuw toewijst, worden de premium functies (zoals de mogelijkheid om een domein te koppelen of verwijdering van Wix-advertenties) van de oorspronkelijke website verwijderd.
  • Om je Wix Premiumpakket toe te wijzen aan een Editor X-website is een upgrade naar een Editor X-pakket nodig.
  • Statistieken en gegevens met betrekking tot e-mailcampagnes worden niet overgedragen met de e-mailcampagnes zelf. Bovendien worden gegevens met betrekking tot websitespecifieke functies (bijvoorbeeld apps, SEO-instellingen en trackingtools, analyses) niet overgedragen.

Om je Premiumpakket aan een andere website toe te wijzen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het abonnement dat je opnieuw wilt toewijzen op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Aan andere site toewijzen.
  4. Schakel het selectievakje naast de relevante website in.
  5. Klik op Volgende
  6. Klik op Toewijzen om te bevestigen.
Heb je de toewijzing van je Premiumpakket al ingetrokken?