Een niet-toegewezen Premiumpakket toewijzen aan je website

Leestijd 1 minuten
Hoewel Premiumpakketten over het algemeen aan een website worden toegewezen, is het mogelijk om een toewijzing handmatig ongedaan te maken. Je kunt het pakket vervolgens opnieuw toewijzen aan een andere website in je account.
Belangrijk:
Als je de toewijzing van een Premiumpakket ongedaan maakt, worden alle premiumfuncties (bijvoorbeeld het koppelen van een domein en het verwijderen van Wix-advertenties) van de oorspronkelijke website verwijderd. Bij het opnieuw toewijzen van het pakket worden deze functies hersteld op de nieuwe website.

Om een niet-toegewezen Premiumpakket toe te wijzen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Selecteer het pakket dat momenteel niet aan een website is toegewezen.
  3. Klik op Aan site toewijzen.
  4. Selecteer de website waaraan je het Premiumpakket wilt toewijzen.
  5. Klik op Toewijzen.