Wix Studio: Een Wix Premiumpakket toewijzen aan een Wix Studio-website

Leestijd 2 minuten
Je kunt je bestaande Premiumpakket toewijzen aan een Wix Studio-website door je Wix Premiumpakket te upgraden naar een Studio-pakket. De upgrade vindt onmiddellijk plaats.
Het resterende tegoed van je oude Premiumpakket wordt tijdens het aankoopproces in mindering gebracht op de prijs van je nieuwe upgrade. Dit tegoed wordt in mindering gebracht nadat eventuele kortingen van een coupon of seizoensuitverkoop zijn toegepast.
Voordat je begint:
Je moet de website-eigenaar zijn van beide websites, of over de relevante factureringsmachtigingen beschikken om een Premiumpakket opnieuw toe te kunnen wijzen. Lees meer over rollen en machtigingen
In dit artikel lees je meer over:

Een Premiumpakket toewijzen en upgraden

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het pakket dat je opnieuw wilt toewijzen op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Selecteer Aan site toewijzen.
  4. Schakel het selectievakje naast de relevante Studio-website in.
    Let op: De website moet zich in dezelfde werkruimte bevinden als het pakket dat je hebt gekozen om opnieuw toe te wijzen.
Het selecteren van een Wix Studio-website
  1. Klik op Volgende.
  2. Klik op Pakketten vergelijken. Let op: Om een website te upgraden, moet je een pakket selecteren dat meer functies biedt dan je huidige pakket.
  3. Klik onder je nieuwe Premiumpakket op Selecteren.
  4. Kies je abonnementsperiode en klik op Naar betaalpagina.
  5. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om te lezen over het opnieuw toewijzen van een Wix Premiumpakket aan een Wix Studio-website.