Een website naar de prullenbak verplaatsen

Leestijd 3 minuten
Je kunt websites die je niet gebruikt van je 'Mijn websites'-pagina verwijderen door ze naar de Prullenbak-map te verplaatsen. Zodra je een website naar de prullenbak verplaatst, wordt de publicatie ervan ongedaan gemaakt en kun je deze niet meer bewerken. Als je besluit dat je het in de toekomst opnieuw nodig hebt, kun je het binnen 90 dagen herstellen voordat het definitief wordt verwijderd.
Lees in dit artikel meer over:

Een website naar de prullenbak verplaatsen

Je kunt een website rechtstreeks vanuit het dashboard van je website naar de prullenbak verplaatsen.
Wil je een premium website naar de prullenbak verplaatsen?
Het is niet mogelijk om een premium website naar de prullenbak te verplaatsen. Als je dit wilt doen, moet je het Premiumpakket eerst opzeggen of opnieuw toewijzen naar een andere website in je account.

Om een website naar de prullenbak te verplaatsen:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik op Websiteacties.
  3. Klik op Naar prullenbak.
Het dashboard van een website. De websiteacties-dropdown is gemarkeerd en de muis wijst de optie om een website naar de prullenbak te verplaatsen aan.
  1. Klik op Naar prullenbak om te bevestigen.

Meerdere websites naar de prullenbak verplaatsen

Je kunt 'Mijn websites-pagina opschonen door meerdere websites tegelijk naar de Prullenbak-map te verplaatsen.

Om meerdere websites naar de prullenbak te verplaatsen:

1. Ga naar Mijn websites
  2. Klik rechtsboven op het Lijst-pictogram.
Screenshot van de Wix Mijn websites-pagina. Het lijstpictogram is gemarkeerd.
  1. Selecteer de websites die je naar de prullenbak wilt verplaatsen.
  2. Klik op Naar prullenbak.
Screenshot van de Wix Mijn websites-pagina. De selectievakjes naast websites zijn geselecteerd en In prullenbak plaatsen is gemarkeerd.

Een website uit de prullenbak herstellen

Je kunt een website herstellen vanuit de Prullenbak-map als je deze per ongeluk hebt verwijderd of als je besluit deze opnieuw te gebruiken. Je hebt 90 dagen om een website uit de prullenbak te halen voordat deze definitief wordt verwijderd.
Let op:
Het herstellen van een website uit de prullenbak publiceert deze niet automatisch. Zorg ervoor dat je de Editor van je website opent en publiceert om deze weer live te maken.

Om een website uit de prullenbak te herstellen:

1. Ga naar Mijn websites
  2. Klik rechtsboven op het Raster-pictogram
Een screenshot met de Rasterweergave-optie en de Prullenbak-map.
  1. Klik op de Prullenbak-map.
  2. Wijs de betreffende website aan en klik op Site herstellen.
  3. Klik op Herstellen om te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.