Websites in mappen ordenen

Leestijd 2 minuten
Wanneer je inlogt op een Wix-account met meerdere websites, is de eerste pagina die je ziet de Websites-pagina. Hier kun je de website selecteren die je wilt bewerken of beheren.
Als je een groot aantal websites in je account hebt, is het een goed idee om deze in mappen en submappen te ordenen. Dit is een handig hulpmiddel voor designers of iedereen die meerdere websites beheert.
Lees in dit artikel meer over:

Een nieuwe websitemap creëren

Maak een geheel nieuwe map. Geef je map een naam die bij jou en je merk of bedrijf past. Zodra je map is gemaakt, kun je je websites eraan toevoegen.

Om een nieuwe websitemap te maken:

1. Ga naar Websites in je Wix-account.
  2. Klik rechtsboven op Nieuwe map creëren.
  3. Voer een naam in voor de map en klik op Creëren.
Een screenshot met de knop Nieuwe map maken.
Tip:
Je kunt een map verplaatsen naar een andere om een submap te maken.
A screenshot showing the Move Folder option where you can create a subfolder.

Een website naar een map verplaatsen

Nadat je een map hebt gemaakt, kun je je websites eraan toevoegen. Groepeer en organiseer je websites in een of meer mappen.

Om een website naar een map verplaatsen:

1. Ga naar Websites in je Wix-account.
  2. Klik naast de website die je wilt verplaatsen op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Naar map verplaatsen.
  4. Selecteer de betreffende map.
    Tip: Klik op Nieuwe map om ter plaatse een nieuwe map te creëren.
  5. Klik op Hier plaatsen.
Een screenshot met de siteacties die je op je website kunt uitvoeren, inclusief het verplaatsen van een website naar een map.