Een website een andere naam geven

Leestijd 1 minuten
Je kunt je website om welke reden dan ook een andere naam geven: om beter bij je merk te passen, om een typfout te corrigeren, of om een naam te testen. Wanneer je meerdere Wix-websites maakt, kan het helpen om elke daarvan een naam te geven die je makkelijk kunt herkennen op je Mijn websites-pagina.
Let op:
Het browsertabblad op je live website toont je websitenaam als je de titeltag van de pagina niet hebt bijgewerkt. Ga naar het SEO-paneel in je Editor om de titeltags van je pagina's bij te werken

Een screenshot van een websitenaam die verschijnt op het browsertabblad van een live website.

Om de naam van je website te wijzigen:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik op Websiteacties.
  3. Klik op Naam website wijzigen.
Screenshot van het Wix-dashboard met de homepage, met de Siteacties-knop aangeklikt om een lijst met opties te openen. De cursor wijst de optie om de naam van de website te wijzigen aan.
  1. Voer je nieuwe websitenaam in.
  2. (Optioneel voor gratis websites) Bewerk het adres van je website (de URL) als je het gratis domein van je website wilt wijzigen.
  3. Klik op Opslaan.

En nu?
De bedrijfsgegevens van je website wordt weergegeven in zoekresultaten, facturen, chat en meer. Lees hoe je je bedrijfsgegevens bijwerkt