Wix Studio FAQ: De Studio Editor gebruiken

Leestijd 5 minuten
Als Wix Studio-gebruiker krijg je toegang tot de Studio Editor, ons geavanceerde en intuïtieve platform voor professionals om uitzonderlijke websites te maken. Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen die we over de Studio Editor hebben ontvangen.
Lees het volledige artikel over het maken en instellen van een werkruimte.

Functies van de Studio Editor

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over de functies van de Studio Editor.

Extra functies

Klik op een vraag voor meer informatie over de extra functies die je kunt gebruiken met de Studio Editor.