Over de Wix Appmarkt

Leestijd 4 minuten
De Wix Appmarkt is gevuld met meer dan 800 populaire webapps, krachtige diensten en geweldige functies om je website te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Je kunt kiezen uit apps die door Wix zijn gemaakt, zoals Wix Stores en Wix Blog of een van de vele apps van derden.
De meeste apps zijn gratis te gebruiken, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en met een paar klikken eenvoudig aan je website toe te voegen. Sommige apps hebben zowel een gratis als een premium-versie, terwijl voor andere een premium-upgrade nodig is.
Klik om nieuwe apps voor je website te krijgen.

Lees in dit artikel meer over:

Apps toevoegen aan je website

Je kunt apps aan je website toevoegen via de Wix Appmarkt, vanaf het Appmarkt tabblad op je dashboard. Je kunt de appmarkt ook openen door in de Editor op Apps toevoegente klikken of in de Studio Editor op Appmarkt.
Wix Editor
Studio Editor
Dashboard
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Typ de naam van de app in de zoekbalk.
  4. Selecteer de app uit de geboden opties.
  5. Klik op Toevoegen.

Apps beheren

Nadat je apps aan je website hebt toegevoegd, kun je je apps beheren vanuit Apps beheren op je dashboard.
Vanuit het Apps beheren-tabblad kun je:

Wix-apps beheren in het Mijn Bedrijf-paneel

Je hebt toegang tot extra opties voor je Wix-apps door in de Editor van je website op Mijn bedrijfte klikken.
Gebruik de links voor snelle toegang naar de dashboardopties van je app en aanvullende elementen om je bedrijf te verbeteren. Lees meer