Over de Wix Appmarkt

Leestijd 3 minuten
De Wix Appmarkt is gevuld met meer dan 250 populaire web-apps, krachtige diensten en geweldige functies om je website te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Je kunt kiezen uit apps die door Wix zijn gemaakt, zoals Wix Stores en Wix Blog of een van de vele apps van derden.
De meeste apps zijn gratis te gebruiken, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en met een paar klikken eenvoudig aan je website toe te voegen. Sommige apps hebben zowel een gratis als een premium-versie, terwijl voor andere een premium-upgrade nodig is.
Klik om nieuwe apps voor je website te krijgen.

Lees in dit artikel meer over:

Apps toevoegen aan je website

Je kunt apps aan je website toevoegen via de Wix Appmarkt, vanaf het Appmarkt tabblad op je dashboard. Je kunt de appmarkt ook openen door in de Editor op Apps toevoegen te klikken of in Editor X op Appmarkt.
Let op:
Als je je website met ADI hebt gemaakt, kun je enkele apps die door Wix zijn gemaakt toevoegen door in de bovenste balk op Toevoegen te klikken en Apps te selecteren. Als je toegang wilt tot meer apps, moet je je website naar de Editor verplaatsen
Om de juiste app te vinden, zoek je via de zoekbalk bovenaan of kies je een categorie in de lijst aan de linkerkant. Selecteer een app, klik erop om naar de pagina ervan te gaan en klik vervolgens op Toevoegen aan website. Lees meer

Apps beheren

Nadat je apps aan je website hebt toegevoegd, kun je je apps beheren via Apps beheren op je dashboard. Je kunt je apps ook beheren door in de Editor op Apps toevoegente klikken of in Editor X op Appmarktte klikken en naar het Apps beheren-tabblad te gaan.
Vanuit het Apps beheren-tabblad kun je:

Wix-apps beheren in het Mijn Bedrijf-paneel

Je hebt toegang tot extra opties voor je Wix-apps door in de Editor van je website op Mijn bedrijfte klikken.
Gebruik de links voor snelle toegang naar de dashboardopties van je app en aanvullende elementen om je bedrijf te verbeteren. Lees meer