Wix Studio-app: Een overzicht

Leestijd 3 minuten
We hebben een gloednieuwe mobiele app voor Wix Studio gelanceerd, ontworpen om je georganiseerd en in controle te houden terwijl je onderweg bent. Deze nieuwe app geeft je alle mogelijkheden van de Wix Owner-app—en meer.
Een screenshot van verschillende schermen in de Studio-app.
Vanuit de Wix Studio-app kun je alle aspecten van je bedrijf beheren, inclusief de website, projecten en klanten van je bedrijf. Doe onderweg zaken door te reageren op potentiële klanten van de Wix Marketplace, berichten te sturen naar je contacten, en betaald te worden. Je kunt ook eenvoudig de websites van je klanten bekijken en beheren, en tussen werkruimten schakelen, zodat je op de hoogte blijft van elk project.
Als je op enig moment hulp nodig hebt, kun je rechtstreeks vanuit de app contact opnemen met de klantenservice. Je kunt ook statusupdates krijgen voor alle bestaande tickets die je hebt gemaakt, zodat je nooit opnieuw gesprekken hoeft te beginnen.
Klaar om te beginnen?
Download de Wix Studio-app en doe waar je ook bent zaken.

Open en beheer alle websites vanaf één plek

In de Wix Studio-app kun je eenvoudig alle websites bekijken die je hebt gemaakt en waaraan je als medewerker hebt gewerkt.

Bekijk onderaan de app vanuit Websites een lijst van alle websites en mappen waartoe je toegang hebt. Vanaf hier kun je snel naar de beheeropties van elke website navigeren en medewerkers beheren. Selecteer een specifieke website in de lijst om een overzicht te krijgen van het verkeer en de bedrijfsactiviteit van die website.

Schakel tussen meerdere werkruimten

Als je lid bent van meerdere werkruimten, kun je er eenvoudig tussen schakelen in de Wix Studio-app. Als je bijvoorbeeld een freelancer bent en ook voor een bedrijf werkt, heb je mogelijk één werkruimte voor jezelf en behoor je ook tot de werkruimte van het bedrijf. Met een dropdown bovenaan de app kun je schakelen tussen werkruimten, zodat je alles vanaf één plek kunt afhandelen.

Nodig medewerkers uit om aan een website te werken

Nodig mensen uit om samen te werken aan een website vanuit de Wix Studio-app. Wanneer je ze uitnodigt, kun je een specifieke rol kiezen, afhankelijk van hun expertise. Alleen website-eigenaren en mede-eigenaren kunnen mensen uitnodigen om samen te werken aan een website.
Selecteer onderaan de app onder Websites een website om een overzicht te krijgen van de huidige medewerkers van die website. Hier kun je ervoor kiezen om nieuwe medewerkers uit te nodigen, bestaande machtigingen in te stellen en medewerkers te verwijderen.
Let op:
Ga naar Wix Studio vanaf een desktop om je team te beheren.

Voeg je bedrijfswebsite toe aan het homescherm van de app

Als je een aparte zakelijke website hebt (bijvoorbeeld een website waar klanten contact met je opnemen en je boeken als bedrijf), kun je een bladwijzer maken voor die website, zodat deze altijd op het homescherm van de Wix Studio-app verschijnt.
Dit geeft je snel toegang tot je bedrijf, inclusief je contactenlijst en inbox, zodat je nooit een bericht mist. Je kunt een andere bedrijfswebsite toevoegen aan elk van je eigen werkruimten of dezelfde website selecteren.

Groei als Wix Specialist

Als Wix Specialist is de Wix Studio-app je go-to tool om je ervaring met het Wix Specialistenprogramma te verbeteren. Krijg een uitsplitsing van je verdiende punten, bekijk je inkomstenaandeel, reageer onmiddellijk op Wix Marketplace-leads en meer—allemaal rechtstreeks vanuit de app. Lees meer over deelname aan het Wix Specialistenprogramma.