Wix Studio-app: Mensen uitnodigen om samen te werken aan een website

Leestijd 1 minuten
Nodig teamleden uit om samen te werken aan een website vanuit de Wix Studio-app. Wanneer je ze uitnodigt, kun je hun specifieke rol en machtigingen kiezen, afhankelijk van hun expertise.

Website-medewerkers in je werkruimte kunnen alleen de website waartoe je hen toegang geeft zien en beheren.

Om mensen uit te nodigen om samen te werken aan een website:

1. Ga naar je relevante werkruimte in de Wix Studio-app.
  2. Tik onderaan op Websites.
  3. Tik naast de betreffende website op het Meer acties-pictogram.
  4. Tik op Medewerkers uitnodigen
  5. Tik op Nodig anderen uit
  6. Voer het e-mailadres in van de persoon die je uitnodigt.
  7. Selecteer onder Rollen kiezen de relevante rol.
    Tip: Maak een aangepaste rol op je desktop voor je medewerkers.
  8. Tik op Verzenden.
Een screenshot van het Medewerkers uitnodigen-paneel.