Wix Studio-app: De app downloaden

Leestijd 1 minuten
Houd de controle waar je ook bent met onze gloednieuwe mobiele Wix Studio-app.

Met de Wix Studio-app is het beheer van de websites, projecten en klanten van je bedrijf altijd binnen handbereik. Reageer op potentiële projecten in de Wix Marketplace en communiceer met je contacten, zodat je niets mist. Je kunt ook eenvoudig de websites van je klanten beheren, contact opnemen met de klantenservice en je tickets bijhouden.

Bovendien kun je werkruimten in je account bekijken en ertussen schakelen, zodat je op de hoogte blijft van elk project. Deze nieuwe app geeft je alle mogelijkheden van de Wix Owner-app—en meer.
Een screenshot met afbeeldingen van de Wix Studio-app.

Om de Studio-app te downloaden:

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android).
  2. Typ 'Wix Studio App' in het zoekveld.
  3. Klik op Downloaden of Installeren om de app te downloaden.
  4. Log in met je Wix-gegevens.
Je kunt de Studio-app ook rechtstreeks op je mobiele apparaat downloaden via deze links: