Wix Owner-app: Een overzicht

Leestijd 2 minuten
De Wix Owner-app is een krachtige tool waarmee je de controle over je website binnen handbereik hebt. Als website-eigenaar biedt deze tool je de flexibiliteit om je website en bedrijf altijd en overal te beheren.
Stel je voor dat je de eigenaar van een sportschool bent. Je bent voortdurend onderweg om klanten te trainen, lessen te geven en je bedrijf te beheren. Met de Wix Owner-app kun je je lessenrooster bijwerken, reageren op vragen van leden en zelfs je sportschoolartikelen rechtstreeks vanaf je telefoon verkopen. Het is alsof je het configuratiescherm van je website op zak hebt, zodat je je online aanwezigheid naadloos kunt beheren.
Je kunt je websiteleden ook aanmoedigen om een leden-app te downloaden op hun mobiele apparaat om je website te bekijken en met je te communiceren. Afhankelijk van je bedrijf kunnen ze ook afspraken boeken, producten kopen, aankondigingen zien en meer.
Download de Wix Owner-app rechtstreeks op je telefoon via deze links:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.