Spaces by Wix: Vijf essentiële tools voor vindbaarheid van websites om meer leden te krijgen

Leestijd 3 minuten
Zorg dat meer mensen zich bij je aansluiten via je leden-app door te kiezen uit verschillende vindbaarheidstools. Voeg een uitnodigingsbanner of een 'Download mijn app'-app toe aan je website om de zichtbaarheid van je website te vergroten. Je kunt het ook gemakkelijk maken voor mensen om je website te ontdekken met behulp van de websitezoekfunctie, of mensen rechtstreeks uitnodigen.
Tip:
Nadat je je gewenste leden-app hebt gekozen, moet je zorgen dat je je website aanpast op de relevante leden-app.

Help mensen je website te ontdekken

Laat mensen je website ontdekken en lid worden via de Spaces by Wix-app. Door de Site Search-functie in te schakelen kunnen bezoekers naar je website zoeken, op naam of op URL. Gebruik deze vindbaarheidstool om de kans te vergroten dat mensen lid worden van je website.
Een screenshot van de Site Search-balk in de Spaces by Wix-app.

Verander websitebezoekers in leden

Verander mobiele websitebezoekers in leden van je website door een uitnodigingsbanner op je mobiele website toe te voegen. De banner verschijnt bovenaan je mobiele website en nodigt nieuwe mensen uit om de Spaces by Wix-app te downloaden en lid te worden van je website.
Belangrijk:
Als je een Premiumpakket hebt, kun je de uitnodigingsbanner op het dashboard van je website weergeven of verbergen. Als je geen Premiumpakket hebt, wordt de banner altijd weergegeven.

Nodig mensen uit om lid te worden van je website

Nodig mensen uit om lid te worden van je website. Je kunt kiezen hoe je mensen uitnodigt om lid te worden van je website. Maak bijvoorbeeld van contacten leden met een e-mailcampagne of stuur mensen een directe link om je leden-app te downloaden. Je kunt ook tijd besparen door een uitnodigingsautomatisering in te stellen telkens wanneer iemand je website bezoekt.
Een screenshot van een geautomatiseerde e-mailuitnodiging in de Wix Owner-app.
Belangrijk:
Om een uitnodigingsautomatisering te versturen, moet je het ledengedeelte installeren op je website.

Voeg een 'Download mijn app'-app toe aan je website

Voeg een 'Download mijn app'-app toe aan je website en laat websitebezoekers weten waarom ze lid moeten worden op de leden-app. Je kunt de app op elke pagina van je website plaatsen om de zichtbaarheid te vergroten en mensen aan te moedigen om onderweg contact met je op te nemen.
Je kunt ook extra apps toevoegen vanuit je Editor, het dashboard van je website of de Wix Owner-app. Lees hoe je apps aan je website toevoegt.

Deel je inhoud op het 'Ontdekken'-tabblad.

Deel je posts op het 'Ontdekken'-tabblad in de Spaces by Wix-app, zodat meer lezers ervan kunnen genieten. Posts zijn een goede manier om met mensen in contact te komen en maken het makkelijk voor ze om interactie met je content te hebben en hun favoriete onderwerpen te volgen. Ze kunnen opmerkingen plaatsen of je post leuk vinden en besluiten lid te worden van je website.
Een screenshot van het paneel om je post in te dienen op het Ontdekken-tabblad in de Spaces by Wix-app.