Mensen uitnodigen om lid te worden van je website op de Wix-ledenapps

Leestijd 4 minuten
Laat je bedrijf groeien en breid je community uit door mensen uit te nodigen om lid te worden van je website op de Mobiele Wix-apps. Je kunt ervoor kiezen om mensen op verschillende manieren uit te nodigen vanuit de Wix Owner-app of vanaf het dashboard van je website.
In dit artikel lees je hoe je mensen kunt uitnodigen om lid te worden van je website:
Voordat je begint:
Je kunt leden alleen uitnodigen als je een voorkeur voor je leden-app hebt aangegeven.

Mensen uitnodigen via de Wix Owner-app

Nodig mensen uit voor je website via de Wix Owner-app op je mobiele apparaat.

Wanneer je iemand een uitnodiging stuurt, ontvangen ze een link om de relevante mobiele app te downloaden. Nadat ze de app hebben gedownload, kunnen je leden vanaf hun mobiele apparaat in contact komen met je bedrijf en online community.

Om mensen uit te nodigen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Website en app.
  4. Tik onder Mobiele apps op de uitnodigingscode.
  1. Kies ervoor om mensen op de volgende manieren uit te nodigen:
Tip:
Maak van je bezoekers betrokken leden door een uitnodigingsbanner toe te voegen naar de mobiele versie van je website.

Geautomatiseerde e-mailuitnodigingen instellen vanuit de Wix Owner-app

Bespaar tijd door geautomatiseerde e-mailuitnodigingen in te stellen. Door deze functie in te schakelen, zal elk nieuw lid dat lid wordt van je ledengedeelte een geautomatiseerde e-mail ontvangen die hen uitnodigt om lid te worden van je website in de app.
Belangrijk:
Om een geautomatiseerde e-mailuitnodiging te versturen, moet je het ledengedeelte op je website.

Om geautomatiseerde e-mailuitnodigingen in te stellen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Marketing op Vindbaarheid van je website.
  4. Tik op Uitnodigingen.
  5. Tik op de E-mailuitnodigingen inschakelen om de geautomatiseerde e-mailuitnodigingen te activeren.
  6. (Optioneel) Bekijk een voorbeeld van de geautomatiseerde e-mail en pas deze aan:
    1. Tik op E-mailgegevens bekijken en bewerken en kies wat je vervolgens wilt doen:
      • Bewerk de algemene gegevens (bijvoorbeeld de afzendernaam en het antwoordadres).
        Let op: Sommige gegevens (zoals de onderwerpregel) kunnen alleen op desktop worden bewerkt via het Automatiseringen-tabblad op het dashboard van je website.
      • Tik op de Timing-dropdown om te kiezen hoe snel de e-mail moet worden verzonden nadat leden zich bij je website hebben aangemeld.
      • Tik op E-mail bekijken om een voorbeeld te zien van hoe je geautomatiseerde uitnodiging eruitziet voor nieuwe leden in de app.
      • Tik op Verstuur een testmail om te zien wat je leden ontvangen.
    2. Tik wanneer je klaar bent op Opslaan.
Een screenshot van een geautomatiseerde e-mailuitnodiging in de Wix Owner-app.

Leden uitnodigen via e-mailcampagnes

Nodig mensen uit om lid te worden van je website via de mobiele apps door een e-mailcampagne te sturen vanaf het dashboard van je website op desktop.

Om mensen te uitnodigen via e-mailcampagnes:

1. Ga naar de Mobiele app-beheerder op het dashboard van de website.
  2. Klik op Zet je contacten om in leden via een e-mailcampagne
  3. Maak je e-mailcampagne
  4. Klik op Volgende.
  5. Kies naar wie je de e-mailcampagne wilt sturen.
    Tip: Lees meer over het verzenden van je e-mailcampagne. Bijvoorbeeld over het toevoegen van ontvangers, de onderwerpregel, en nieuwsbriefdetails.
  6. Klik op Volgende
  7. Wanneer je klaar bent, klik je op Publiceren
Een screenshot van het voorbeeldpaneel voordat een e-mailcampagne wordt verzonden.