Wix Owner-app: Een uitnodigingsbanner toevoegen aan de mobiele webversie van je website

Leestijd 4 minuten
Toon een banner op je mobiele website, nodig bezoekers uit om lid te worden en download de leden-app. De app geeft je leden een betere mobiele ervaring omdat ze mobiel met je website kunnen communiceren, producten kunnen kopen of diensten kunnen boeken, en rechtstreeks met je kunnen chatten.
Een screenshot van de mobiele uitnodigingsbanner voor een Premiumpakket met een domeingebruiker in de Wix Owner-app.
Belangrijk:
  • Je kunt de mobiele uitnodigingsbanner alleen toevoegen als je je website hebt geüpgraded en een domein hebt gekoppeld
  • Als je je website niet hebt geüpgraded, wordt er altijd een gratis banner zonder de naam van je website weergegeven. Je moet upgraden om de banner te kunnen verbergen of om de naam van je website weer te geven.
In dit artikel lees je meer over:

Een uitnodigingsbanner toevoegen

Je kunt de uitnodigingsbanner toevoegen vanaf het dashboard van je website, de Wix Owner-app of de Studio-app.
Dashboard
Owner-app
Studio-app
  1. Ga naar Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Mobiele uitnodigingsbanner op Banner toevoegen.
  3. Klik op Banner toevoegen.
Een screenshot van de mobiele uitnodigingsbanner op het dashboard van een website.
Als je een jaarlijks Premiumpakket koopt, kom je in aanmerking voor een voucher voor een gratis domein voor één jaar.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over de uitnodigingsbanner.