Wix Mobiele Apps: De leden-app van je voorkeur kiezen

Leestijd 2 minuten
De Wix-ledenapps zijn een reeks gratis apps die speciaal zijn ontworpen om je leden te laten communiceren met je bedrijf. Met de Wix Owner-app kun je kiezen welke leden-app je wilt instellen als je gewenste app voor je leden.

Je kunt kiezen uit verschillende apps voor Wix-leden: Spaces by Wix, Fit by Wix, Dine by Wix of de Branded App by Wix. Als je bijvoorbeeld een restaurant hebt, kies dan voor Dine by Wix om ervoor te zorgen dat klanten de beste bestelervaring voor eten krijgen. Lees meer over elke app voor Wix-leden
In dit artikel lees je meer over:

De gewenste leden-app kiezen

Kies je gewenste leden-app vanuit je Wix Owner-app op je mobiele apparaat.

Om je gewenste leden-app te kiezen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Site en app.
  4. Tik op de dropdown onder Mobiele apps en selecteer de app die je leden wilt laten gebruiken.
Een screenshot van het Mobiele apps-paneel.
  1. Tik op Opslaan.
Wat nu?
Begin met het aanpassen van je website op de leden-apps om je bezoekers onderweg de beste ervaring te bieden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het kiezen van je gewenste app.