Branded App by Wix: Een Branded App-pakket kopen

Leestijd 3 minuten
Met de Branded App by Wix kun je gratis je eigen mobiele app ontwerpen en (voor Android-apparaten) een voorbeeldlink downloaden om deze vanaf je mobiele apparaat te bekijken. Zodra je klaar bent om de app te registreren, upgrade je naar een Branded App-pakket om een Apple- en Google-ontwikkelaarsaccount te maken en je app live in app-stores te krijgen.

Een Branded App by Wix-pakket kopen

Branded App by Wix heeft drie verschillende pakket-opties. Kies een pakket dat het beste werkt voor jouw bedrijf.

Om een Branded App by Wix-pakket te kopen:

1. Ga naar je Branded App-dashboard in je Wix-account.
  2. Klik op Pakket kopen onder Stap 3 Download je app live met Apple en Google.
  3. Selecteer een Branded App by Wix-pakket. Vergelijk de pakketten.
  4. Kies of je jaarlijks of maandelijks wilt betalen en klik op Naar betaalpagina.
  5. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.

Belangrijke informatie over het pakket

• Je komt in aanmerking voor een terugbetaling binnen de eerste dertig dagen na de eerste aankoop.
  • Prijzen zijn exclusief van toepassing zijnde belastingen die worden bepaald door je factuuradres.
  • Je hoeft geen Wix Premiumpakket aan te schaffen om een branded app te maken. Het Branded App by Wix-pakket is een apart pakket.
  • Vanwege Apple's beleid voor in-app-aankopen, is in-app-verkoop van digitale goederen en diensten alleen beschikbaar voor online boekingsdiensten. Lees hoe je in-app-aankopen instelt voor boekingen.
  • Het pakket is exclusief de app-registratiekosten van Apple en Google. Het abonnement op een Apple/Google ontwikkelaars-account is uitsluitend onderworpen aan de van toepassing zijnde Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Apple/Google. De richtlijnen voor het openen van accounts worden alleen ter informatie gegeven en zijn niet bindend voor Wix.