Overzicht Connect Domain Premiumpakket

Leestijd 1 minuten
Het Connect Domain Premiumpakket is het eenvoudigste abonnement. Hiermee kun je de gratis Wix-URL (accountnaam.wixsite.com/websiteadres) wijzigen naar je domein, welke je bij Wix of elke andere domeinhost kunt kopen.
Met dit pakket kun je tot 500MB opslaan, krijg je een gratis SSL-certificaat en 1GB bandbreedte.
Let op:
  • Het Connect Domain Premiumpakket is niet op alle locaties beschikbaar.
  • Met dit pakket worden Wix-advertenties niet verwijderd en kun je geen aangepaste favicon toevoegen.
Klik om je website te upgraden naar een Premiumpakket.
Upgrade nu
Het duurt slechts één minuut