Een app aan je website toevoegen

Leestijd 5 minuten
Wil je de mogelijkheden van je website uitbreiden? De Wix Appmarkt is jouw go-to plek, met een uitgebreide selectie van zowel door Wix gemaakte apps als apps van derden. Of je nu componenten zoals Wix Stores of handige apps zoals de 123 Form Builder & Payments-app nodig hebt, we hebben voor alles wat.

De Wix Appmarkt heeft een uitgebreide verzameling apps, klaar om aan je website te worden toegevoegd. Voel je vrij om te verkennen of te zoeken om de perfecte app te vinden die aan jouw vereisten voldoet.
In dit artikel:

Een app aan je website toevoegen

Je kunt apps toevoegen vanuit je Editor, het dashboard van je website, of voor gemak de Wix Owner-app gebruiken om vanaf welke locatie dan ook apps aan je website toe te voegen.
Sommige apps geven elementen weer in zowel het dashboard als de Editor, zoals Wix Stores, Wix Bookings en Wix Blog. Andere apps werken stil achter de schermen en zijn alleen toegankelijk vanaf het dashboard van je website. Je kunt deze apps eenvoudig rechtstreeks vanuit je dashboard toevoegen.
Wix Editor
Studio Editor
Dashboard
Owner-app
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Blader door de apps of gebruik de zoekbalk om naar een bepaalde app te zoeken.
  4. Klik op een app om er meer over te lezen.
  5. Klik op +Toevoegen aan website om de app toe te voegen.
  6. Klik op Toevoegen om te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het toevoegen van apps.