Wix Mobiele Apps: Een post indienen bij het Verkennen-tabblad in Spaces by Wix

Leestijd 3 minuten
Het Verkennen-tabblad in de Spaces by Wix-app is de plek waar je inhoud kunt delen en mensen kunt aanmoedigen om lid te worden van je website. Dien je laatste blogpost in op het Verkennen-tabblad in de Spaces by Wix-app.
Leden gebruiken het Verkennen-tabblad om hun favoriete onderwerpen te volgen en nieuwe onderwerpen te verkennen. Ze kunnen ook genieten van topposts die zijn uitgekozen door onze redacteur. Dit is een ideale manier om je bedrijf te laten zien door middel van nieuwe posts en je ledenlijst uit te breiden.
Lees in dit artikel meer over:
Is je post tijdgevoelig?
Zorg ervoor dat je de post minimaal 2 dagen van tevoren indient om er zeker van te zijn dat deze op tijd live gaat. Het goedkeuringsproces duurt maximaal 2 werkdagen.

Een post indienen vanuit de Wix Owner-app

Maak een nieuw post of gebruik een bestaand post om te delen op het Verkennen-tabblad van de Spaces by Wix-app. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om meer van je inhoud te vinden en te lezen. Van daaruit kunnen lezers besluiten om lid te worden van je website.
Voordat je begint:

Om een post in te dienen vanuit de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Blog.
  4. Kies wat voor soort post je wilt indienen:
    • Een nieuw post maken: Tik op Nieuw post om een nieuw blogpost te maken.
    • Kies een bestaand post: Tik op Posts om een bestaand post te kiezen die je wilt delen. Tik naast de post op het Meer acties-pictogram.
  5. Tik op Indienen
  6. Tik op Indienen
Een screenshot van het paneel om je post in te dienen op het Verkennen-tabblad in de Spaces by Wix-app.
Belangrijk:
Wix bepaalt welke posts op het Verkennen-tabblad verschijnen en de volgorde waarin.

Richtlijnen voor het indienen van posts

Klik hieronder voor aanbevelingen om de kans te vergroten dat je post op het Verkennen-tabblad wordt weergegeven.
Tip:
Momenteel kun je posts alleen in het Engels indienen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het delen van je posts op het Verkennen-tabblad in de Spaces by Wix-app.