Wix Blog: Een blogpost maken in de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Maak waar en wanneer je maar wilt nieuwe blogposts met de Wix Owner-app. Nieuwe posts die je in de app maakt, worden automatisch aan je website toegevoegd.

Om een blogpost te maken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op  Beheren.
  3. Tik onder Inhoud en community op Blog.
  4. Tik op Post creëren.
  5. Schrijf de titel en het bericht van je post.
  6. (Optioneel) Voeg opmaak toe of tik onderaan op Toevoegen om een afbeelding, galerij of scheidingslijn toe te voegen.
  7. Tik op Volgende.
  8. Tik op Instellingen
  9. Klik op elk tabblad bovenaan om de beschikbare instellingen aan te passen.
  10. Tik op Opslaan
  11. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Wijzigingen opslaan: Wijzigingen worden opgeslagen, zodat ze in een later stadium kunnen worden gepubliceerd.
    • Inplannen: Wijzigingen worden opgeslagen en gepland om op een specifieke datum en tijd te worden gepubliceerd.
    • Opslaan en publiceren: Wijzigingen worden direct opgeslagen en gepubliceerd.