Wix Owner-app: Apps aan je website toevoegen

Leestijd 2 minuten
Je kunt eenvoudig apps aan je website toevoegen vanuit de Wix Owner-app om je leden aan te moedigen om op verschillende manieren met je bedrijf te communiceren.
Voeg bijvoorbeeld de Bookings-app toe zodat je klanten je diensten kunnen boeken of de Forum-app om discussies te starten, posts en foto's te delen. Je kunt ook de Events-app toevoegen, zodat je gasten kunt uitnodigen voor aankomende evenementen.
Let op:
Nadat je een app hebt toegevoegd vanuit de Wix Owner-app, moet je naar de Editor gaan en de nog niet actieve app aan je website toevoegen.

Om een app aan je website toe te voegen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik op Apps beheren.
  4. Tik naast de app die je wilt toevoegen op Toevoegen.
    • Blog: Posts schrijven, bewerken en publiceren.
    • Bookings: Laat klanten je diensten bekijken en boeken.
    • EventsMaak evenementen, nodig gasten uit en laat leden RSVP'en of tickets kopen.
    • Forum: Start discussies, deel posts, foto's en meer.
    • GroepenOrganiseer leden in groepen om verbinding te maken over een specifiek onderwerp.
    • LedenLaat leden andere profielen bekijken en meer over elkaar te weten komen.
    • Abonnementen: Verkoop abonnementen of pakketten.
    • StoresCreëer een professionele webshop om je e-commercebedrijf te laten groeien.
    • Online programma's: Maak stapsgewijze trainingsprogramma's voor je klanten.
    • Shared Gallery: Laat je leden foto's en video's uploaden naar albums op een gedeelde plaats.
  5. Ga naar de Editor en voeg de nog niet actieve app toe vanuit de appmarkt.
Een screenshot van het Apps beheren-paneel.