Spaces by Wix: Profiel en privacyinstellingen bewerken

Leestijd 4 minuten
In de Spaces by Wix-app heb je een standaard profiel dat jou vertegenwoordigt met je naam en foto. Je profiel wordt weergegeven op elke website waarvan je de eigenaar bent of waarvan je lid bent, maar je kunt het voor elk van die websites aanpassen.
Je kunt ook de privacy-instellingen voor elk profiel bijwerken om het openbaar of privé te maken. Door het openbaar te maken, kunnen leden met je communiceren en je informatie zien. Als je het privé maakt, is je profiel alleen voor jou zichtbaar.
In dit artikel lees je hoe je:

Het standaardprofiel bewerken

Je standaardprofiel toont je foto en naam. Deze informatie wordt gebruikt voor alle websites waarvan je de eigenaar bent of waarvan je lid bent.

Om je standaardprofiel te bewerken:

1. Open de Spaces by Wix-app.
  2. Tik onderaan op Mijn profiel.
  3. Tik op Profiel bekijken
  4. Tik op Standaardprofiel bewerken.
  5. Breng de relevante wijzigingen aan in je profiel:
    • Profielfoto: Tik op het Camera-pictogramen tik op een optie:
      • Foto nemen: Maak een nieuwe foto met je telefoon.
      • Kies bestaande foto: Selecteer een bestaande foto op je telefoon.
      • Foto verwijderen: Verwijder je huidige profielfoto.
    • Profielnaam: Voer je voor- en achternaam in de relevante velden in.
Een screenshot van het Standaard profiel-paneel.

Pas je profiel aan voor elke website

Pas je naam en profielfoto aan voor elke website waarvan je de eigenaar bent en waarvan je lid bent.
Een personal trainer kan bijvoorbeeld meer dan één profiel willen hebben. Ze willen misschien dat een professionele naam op hun eigen fitness-website verschijnt en willen dat hun bijnaam alleen verschijnt op andere websites waar ze lid van zijn.
Een screenshot van het Mijn profiel-paneel voor elke website waarvan je de eigenaar bent of waarvan je lid bent.

Om je profiel aan te passen:

1. Open de Spaces by Wix-app.
  2. Tik onderaan op Mijn profiel.
  3. Tik op Profiel bekijken
  4. Tik op het profiel van de website die je wilt wijzigen.
  5. Tik op Profiel bewerken.
  6. Breng de relevante wijzigingen aan in je profiel:
    • Profielfoto: Tik op het Camera-pictogramen tik op een optie:
      • Foto nemen: Maak een nieuwe foto met je telefoon.
      • Kies bestaande foto: Selecteer een bestaande foto op je telefoon.
      • Foto verwijderen: Verwijder je huidige profielfoto.
    • Profielnaam: Typ de profielnaam die je andere leden wilt laten zien.
    • Over mij: Schrijf iets over jezelf om te delen met andere leden.
    • Overzicht: Update en bewerk informatie die je deelt met de community, zoals je naam, e-mail en telefoonnummer.
      Tip: Je kunt kiezen welke informatie je openbaar of privé wilt maken door naast het betreffende veld op het Slot-pictogramte tikken.
  7. Tik op Opslaan.

De privacyinstellingen van je profiel bewerken

Kies het privacyniveau van je profiel, afhankelijk van of je wilt dat leden je zien en met je communiceren. Als je profiel openbaar is, kun je posts schrijven, erop reageren, leden volgen en lid worden van groepen. Als je je profiel privé maakt, kun je niet communiceren met andere leden en kunnen zij je profiel niet zien.
Let op:
Je kunt je profiel alleen privé maken op websites waarvan je lid bent.

Om je privacy-instellingen te bewerken:

1. Open de Spaces by Wix-app.
  2. Tik onderaan op Mijn profiel.
  3. Tik op Profiel bekijken
  4. Tik op het profiel van de website die je wilt wijzigen.
  5. Tik op Profiel bewerken.
  6. Scrol omlaag naar Privacyinstellingen en tik op de Openbaar profiel-schakelaar:
    • Ingeschakeld: Je profiel is voor iedereen zichtbaar en leden kunnen met je communiceren.
    • Uitgeschakeld: Leden kunnen je profiel niet bekijken en niet met je communiceren.
  7. Tik op Bevestigen.
Een screenshot van het paneel met privacyinstellingen.
Tip:
Tik op elk gewenst moment op Standaardprofiel herstellen als je de profielgegevens van je standaardprofiel wilt gebruiken.