Wix Media: Media uploaden naar de Media Manager

Leestijd 2 minuten
Upload je eigen mediabestanden naar de Media Manager, zodat je ze op elk moment aan je website kunt toevoegen. Je kunt media rechtstreeks uploaden vanaf je computer, andere Wix-websites in je account, je social media-accounts en zelfs via een URL.
Welke mediabestandstypen en -groottes worden ondersteund?
Je Wix-website ondersteunt verschillende mediabestandstypen en -groottes. Lees meer over de bestandstypen die je kunt uploaden
Lees in dit artikel meer over:

Media uploaden

Upload je media vanaf verschillende locaties naar je website via de Media Manager.

Om je media te uploaden:

1. Ga naar de Media Manager.
  2. Klik op Media uploaden.
  3. Selecteer van welke bron je de media wilt toevoegen:
Een screenshot van het Upload media-venster met de bronopties gemarkeerd.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over uploaden naar de Media Manager: