Spaces by Wix: Bezoekers naar je website laten zoeken

Leestijd 2 minuten
Help mensen die de Spaces by Wix-app gebruiken om je website te ontdekken door de zoekfunctie in te schakelen. Dit is een krachtige manier om de zichtbaarheid te verbeteren en de kans te vergroten dat mensen lid worden van je website.
Bezoekers kunnen gemakkelijk naar je website zoeken op naam of URL, op het uitnodigingscodescherm of op het startscherm. Hierdoor kunnen ze je website gemakkelijk vinden en aan hun lijst toevoegen.
Je kunt deze functie in- of uitschakelen vanaf je dashboard of vanuit de Wix Owner-app.
Dashboard
Owner-app
  1. Ga naar Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar Groei- en marketingtools.
  3. Klik onder Zoeken op website op Zoeken inschakelen.
  4. Schakel Zoekopdrachten toestaan in om mensen toe te staan je website te vinden.
Een screenshot van de Zoekopdrachten toestaan-schakelaar op het dashboard van een website.
Moedig je leden aan om de Spaces by Wix-app te downloaden door de mobiele webbanner in te schakelen.