Download mijn app: Toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Wix biedt een verzameling mobiele apps om te downloaden in de App Store en Google Play. Deze staan bekend als Leden-apps".
Door de 'Download mijn app'-app aan je website toe te voegen, wordt de interesse voor je leden-app vergroot. Nadat je de app aan je website hebt toegevoegd, kun je je websitebezoekers uitnodigen om je leden-app te downloaden en overal met je bedrijf te communiceren.
Zodra je bezoekers zich aanmelden, kunnen ze zich inschrijven voor je lessen en deelnemen aan andere activiteiten. De app is ook volledig aanpasbaar, zodat je je bezoekerservaring echt kunt verbeteren.

Om de app aan je website toe te voegen:

1. Open de Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram.
    • Editor X: Klik op de bovenste balk van Editor X op het Appmarkt-pictogram.
  2. Typ 'Download mijn app' in de zoekbalk.
  3. Selecteer Download mijn app in de dropdown.
  4. Klik op Toevoegen aan website
  5. Klik op OK.