Abonnementen: Een overzicht

Belangrijk:
Dit artikel verwijst naar de Wix Abonnementen-app. Als je op zoek bent naar informatie over onze Premiumpakketten, raadpleeg dan dit artikel.
Wix Abonnementen is een krachtige app waarmee je kosten in rekening kunt brengen voor je inhoud en diensten. Het is een geweldige manier om je bedrijf te laten groeien door bundels en lidmaatschappen te verkopen.
Je kunt eenmalige of periodieke abonnementen verkopen. Jij bepaalt hoe lang een abonnement duurt voordat het verloopt of wordt verlengd en welke voordelen je met het abonnement biedt.
Drie verschillende abonnementen met prijs en voordelen.
Ga aan de slag:
Ga naar de Wix Appmarkt en voeg Wix Abonnementen toe aan je website

Maak abonnementen die bij jouw bedrijf passen

De Abonnementen-app bieden je de flexibiliteit om het type abonnement te maken dat bij jouw bedrijf past. Kies een van de drie soorten abonnementen: Eenmalige betaling, Periodieke betaling, of Gratis / Proef
  • Periodieke betaling: Maak een abonnement met periodieke betalingen en selecteer hoe vaak het abonnement (en de betaling) terugkeert: dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks.
  • Eenmalige betaling: Maak een eenmalig abonnement voor de door jouw gekozen periode.
  • Gratis abonnementen: Bied je klanten een gratis abonnement aan.
Let op:
Om online betalingen te ontvangen, moet je upgraden naar een Business en eCommerce-pakket

Koppel je abonnementen aan je inhoud en diensten

Je kunt je abonnementen integreren met Wix-inhoud en -diensten. Je abonnement kan bijvoorbeeld toegang bieden tot een websitepagina die alleen voor leden is, Wix Bookings-diensten, en nog veel meer.
Let op:
Als je abonnementen wilt koppelen aan een van de onderstaande apps, moet je de app eerst aan je website toevoegen.
Zoek naar de relevante app in de Wix Appmarkt en klik vervolgens op Toevoegen aan website
Je kunt je abonnementen koppelen aan de volgende inhoud en diensten van Wix:

Bied toegang tot externe diensten

Je kunt abonnementen verkopen die niet zijn gekoppeld aan Wix-diensten. Als je bijvoorbeeld eigenaar bent van een maaltijdbezorgdienst, kun je abonnementen verkopen die voor verschillende periodes geldig zijn en met verschillende opties. Maak een lijst van de voordelen die bij elk abonnement horen, zodat klanten weten wat er is inbegrepen.
Drie verschillende abonnementen gekoppeld aan diensten buiten Wix.

Promoot je abonnementen bij nieuwe leden

Bied een gratis proefperiode aan, zodat klanten het kunnen proberen voordat ze een abonnement kopen. Je kunt ook een proefpakket met verlaagd tarief maken dat alleen beschikbaar is voor klanten die het abonnement voor de eerste keer aanschaffen.
Je kunt ook coupons aanbieden als een manier om klanten aan te moedigen om een van je abonnementen te kopen. Met coupons kun je een prijskorting of een procentuele korting aanbieden.
En nu?
Maak je eerste abonnement en begin met het verkopen van abonnementen op je website.