Abonnementen: Een abonnement aan inhoud en diensten koppelen

Leestijd 5 minuten
Neem diensten en inhoud die je op Wix maakt op als onderdeel van de voordelen in je abonnementen. Dit kan je helpen een community rond je bedrijf te creëren en zorgt dat leden elkaar beter kunnen leren kennen.
Klanten die bijvoorbeeld een maandelijks abonnement kopen zouden je Zumba-les (gemaakt in Wix Bookings) kunnen boeken via hun abonnement.
Een dienst boeken die onderdeel is van het gekochte abonnement van de klant.
Je kunt nieuwe inhoud of diensten creëren en deze wanneer je maar wilt aan je abonnementen toevoegen.

Diensten koppelen

Je kunt terwijl je een nieuw abonnement maakt, bestaande Wix Bookings-diensten koppelen. Je kunt ook wanneer je later abonnementen maakt, nieuwe diensten toevoegen.
Screenshot die laat zien hoe je Bookings-diensten aan je abonnement kunt toevoegen.
Als je een abonnement aan Wix Bookings koppelt, kun je je klanten het volgende aanbieden:

Evenementen koppelen

Bied klanten korting op toegang tot je evenementen als ze een abonnement kopen.
Een kortingsaanbieding van 20% voor leden wanneer ze tickets voor een evenement kopen.
Jij bepaalt welk kortingspercentage je aanbiedt, welke evenementen zijn inbegrepen en hoe lang het abonnement duurt. Kies daarnaast of je slechts één abonnement of meerdere abonnementen wilt aanbieden.

Online programma's koppelen

Maak programma's met stappen die deelnemers moeten uitvoeren, zoals een 30-daagse uitdaging om dankbaarheid op te bouwen. Je kunt deze programma's vervolgens aanbieden als onderdeel van een abonnement
Als je al programma's hebt gemaakt met de Online programma's-app, kun je deze terwijl je een abonnement maakt, koppelen.
Programma's toevoegen aan een abonnement.

Websitepagina's koppelen

Bied je klanten toegang tot exclusieve websitepagina's door je abonnementen aan pagina's te koppelen
De pagina met exclusieve inhoud op een Wix-website, met drie verschillende abonnementsopties.
Klanten die een abonnement kopen, kunnen inloggen op je website en je exclusieve inhoud bekijken.

Blogs koppelen

Je kunt de toegang beperken, zodat alleen abonnementhouders toegang hebben tot geselecteerde blogposts. Als websitebezoekers klikken om een post te bekijken, worden ze gevraagd zich te abonneren.
Een paywall toevoegen aan een blogpost.
Tip:
Je kunt ook de toegang tot je hele blog beperken door van de blogfeed een pagina voor alleen betalende leden te maken

Forums koppelen

Je kunt forumcategorieën maken waartoe alleen betalende leden toegang hebben.
Een forum alleen voor leden op een Wix-website.
Als je al categorieën hebt gemaakt in Wix Forum, kun je ze tijdens het maken van een abonnement koppelen. Alle categorieën die je hier koppelt aan abonnementen worden automatisch privé.
Forumabonnementen aan een Wix-website toevoegen via het dashboard.

Tip:
Je kunt ook de toegang tot je hele forum beperken door van de forumpagina een pagina voor betalende leden te maken

Een videokanaal koppelen

Als je al videokanalen hebt gemaakt met Wix Video, kun je deze terwijl je een abonnement maakt, koppelen.
Videokanalen aan abonnementen koppelen via het dashboard op een Wix-website.
Als alternatief kun je bij het opzetten van een nieuw videokanaal het kanaal exclusief voor betalende leden maken door al gemaakte abonnementen te selecteren.

Een File Share-bibliotheek koppelen

Met de File Share-app, kun je een bibliotheek maken waar je community veilig documenten kan uploaden, downloaden en delen in georganiseerde mappen. Je kunt de toegang beperken tot geselecteerde abonnementhouders.
Je kunt ook bestaande mappen koppelen terwijl je een abonnement maakt.
File Share-abonnementen toevoegen in het dashboard van een Wix-website.
De mappen die je verbindt worden automatisch privé en zijn alleen toegankelijk voor abonnementhouders.
Extra opties:

Een groep koppelen

Gebruik Wix Groups om een community rond je bedrijf op te bouwen. Moedig je leden aan om samen te leren en tips en adviezen uit te wisselen. Je kunt de toegang beperken tot geselecteerde abonnementhouders.
Een exclusieve groep aan een abonnement koppelen
Tip:
Je kunt bestaande groepen aan je abonnementen koppelen of een nieuwe exclusieve groep creëren