Over de File Share-app

Leestijd 1 minuten
Met de File Share-app kun je een bibliotheek voor het delen van bestanden maken waarin mensen ideeën kunnen uitwisselen en samen aan projecten kunnen werken. Of je nu een school, bedrijf of gemeenschap beheert, de File Share-app is een geweldige manier om documenten veilig te uploaden en te delen.
Enkele geweldige manieren waarop je de File Share-app kunt gebruiken:
  • Bestanden uploaden voor klanten om te downloaden en te delen
  • Websiteleden toestaan bestanden naar jou te sturen
  • Een ruimte creëren waar verschillende groepen bestanden kunnen delen waaraan ze samenwerken
  • Belangrijke bestanden en mappen bijhouden door ze als favorieten te markeren
  • Een Ledengedeelte creëren voor je community om bestanden in te delen
Nadat je de File Share-app aan je website hebt toegevoegd, kun je deze aanpassen aan je website. Kies welke informatie over bestanden moet worden weergegeven, selecteer hoe bestanden worden gesorteerd en pas de kleuren en lettertypen aan. Lees meer
Wanneer je klaar bent om te publiceren, kun je mappen aanmaken, bestanden toevoegen, mappen en bestanden verplaatsen, een abonnement koppelen, en toegangsrechten instellen op het dashboard van je website of op je live website.
Let op:
Video's zijn momenteel beperkt tot 250 MB. Lees meer over ondersteunde bestandstypen