De File Share-app toevoegen en instellen

Leestijd 10 minuten
Met de File Share-app kun je een bibliotheek voor het delen van bestanden maken waarin mensen ideeën kunnen uitwisselen en samen aan projecten kunnen werken. Nadat je de app aan je website hebt toegevoegd, kun je het uiterlijk aanpassen en bepalen hoe je bezoekers ermee omgaan.

Stap 1 | Voeg de File Share-app toe aan je website

Eerst moet je de File Share-app toevoegen aan je website vanuit de Wix Appmarkt.
Wix Editor
Studio Editor

1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek naar de File Share-app in de zoekbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan website.
Een screenshot die laat zien hoe je de File Share-app aan je website toevoegt

Stap 2 | Pas de machtigingen en ledeninstellingen aan

Nadat je de app hebt toegevoegd, kun je machtigingen instellen voor wie acties kan uitvoeren in de File Share-app.

Machtigingen en ledeninstellingen aanpassen:

1. Klik op de app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  1. Kies de machtigingen die je wilt aanpassen:
5.  Pas de algemene instellingen van de app aan onder Algemeen.

Stap 3 | Ontwerp je app

Je bent bijna klaar om de File Share-app op je website te publiceren. De laatste stap is om aan te passen hoe de app eruitziet, zodat deze past bij de rest van je website.

Om het ontwerp aan te passen:

1. Klik op het Weergave-tabblad om te kiezen welke informatie in de File Share-app verschijnt.
2. Klik op het Ontwerp-tabblad om de pictogrammen, knoppen en meer aan te passen.