Wix Logo: Een merkwebsite maken in de Wix Logo Maker

Leestijd 4 minuten
Zet je merk online in slechts een paar klikken, met een merkwebsite die automatisch voor je wordt ontworpen.
Wix genereert websitetemplates op basis van het ontwerp van je logo, die je volledig kunt aanpassen aan jouw behoeften. Beschikbare templates variëren afhankelijk van het Wix Logo-pakket je hebt.
Lees meer over het verkrijgen van een merkwebsite met:
Een screenshot van een merkwebsite gebaseerd op een logo.

Een merkwebsite maken met een Alleen Logo / gratis pakket

Kies uit 3 merkwebsitetemplates die beschikbaar zijn met Alleen Logo of gratis pakketten. Pas vervolgens het door jouw gekozen template aan je merk aan.

Om een merkwebsite te krijgen:

1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het betreffende merk.
Een screenshot van de Mijn merken-dropdown.
  1. Scrol naar het Krijg een branded website-gedeelte.
  2. Wijs het websitetemplate aan en klik op Een website kiezen.
  3. Kies een websitetype: Webshop, Basis website of Landingspagina.
  4. Klik onderaan op Deze website bewerken.
  5. Pas je website zoveel je wilt aan.
  6. Klik wanneer jeklaar bent op Opslaan en vervolgens op Publiceren.
    Tip: Lees meer over het publiceren van je website.
De branded websitepagina in Wix. Er is een websitetemplate geselecteerd. De Bewerk deze website-knop is gemarkeerd.

Een merkwebsite maken met een Logo + Website-pakket

Elk Logo + Website-pakket wordt geleverd met een speciaal websitetemplate dat eraan is toegewezen. Dit betekent dat het beschikbare template dat je ontvangt afhankelijk is van het Logo + Website-pakketdat je hebt.

Om een merkwebsite te krijgen:

1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het betreffende merk.
Een screenshot van de Mijn merken-dropdown.
  1. Scrol naar het Jouw branded website-gedeelte.
  2. Wijs het template aan en klik op Bewerken.
  3. Pas je website zoveel je wilt aan.
  4. Klik wanneer jeklaar bent op Opslaan en vervolgens op Publiceren.
    Tip: Lees meer over het publiceren van je website.
Screenshot die toont hoe je toegang krijgt tot de Editor van het toegewezen websitetemplate.
Tip:
Klik naast Jouw branded website op Website beheren om het dashboard van je website te openen. Je dashboard bevat zakelijke tools en apps om je te helpen je website in de lucht te krijgen. Lees meer over het Wix-dashboard.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het maken van een merkwebsite in de Wix Logo Maker.