Wix Logo: Een logo downloaden in de Wix Logo Maker

Leestijd 4 minuten
Nadat je je logo hebt gemaakt en gepersonaliseerd, kies je hoe je het wilt downloaden. Heb je bestanden met een hoge resolutie nodig? Koop een Wix Logo-pakket dat aan jouw behoeften voldoet. De Wix Logo Maker biedt 5 pakketten om uit te kiezen.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je logo-ontwerp definitief is en dat je bedrijfsnaam correct is voordat je downloadt, aangezien bewerkingen na het downloaden mogelijk niet beschikbaar zijn.
In dit artikel lees je meer over:

Een gekocht logo op desktop downloaden

Na de aankoop van je logo word je doorgestuurd naar de Brand Studio. Daar kun je de bestanden met hoge resolutie van je logo downloaden en zo nodig extra merkartikelen ontvangen.

Om je gekochte logo op desktop te downloaden:

1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het relevante merk.
Een screenshot met een lijst met websites uit de Mijn merken-dropdown.
  1. Afhankelijk van het type pakket dat je hebt, volg je onderstaande instructies:
    • Alleen een logo-pakketten: Klik op Logo downloaden.
    • Logo + Website-pakketten: Klik op de Merkacties-dropdown.
  2. Klik op Logobestanden downloaden.
  3. Extraheer je logo-bestanden.
Tip:
Je kunt elk merkontwerp ook afzonderlijk downloaden. Wijs het betreffende merkontwerp aan en klik op het Meer acties-pictogram en vervolgens op Downloaden.
The Brand Studio. A logo has been selected. The Download option is highlighted.
Let op:
Bij aankoop van een Wix Logo-pakket ontvang je een e-mailbevestiging van wix-team@notifications.wix.com. Die e-mail bevat ook een link om je logobestanden te downloaden. Deze link werkt alleen als je ingelogd bent op je Wix-account.

Een gekocht logo op mobiel downloaden

Je kunt je gekochte logo('s) op elk gewenst moment downloaden op je mobiele apparaat, rechtstreeks vanuit de Merkacties-dropdown.

Om je gekochte logo op mobiel te downloaden:

1. Ga naar de Wix Logo Maker op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op de account-dropdown.
  3. Tik op Mijn merken.
  4. Tik op het betreffende merk.
  5. Afhankelijk van het type pakket dat je hebt, volg je onderstaande instructies:
    • Alleen een logo-pakketten: Klik op Logo downloaden.
    • Logo + Website-pakketten: Klik op de Merkacties-dropdown.
  6. Tik op Logobestanden downloaden.
  7. Extraheer je logo-bestanden.
Een screenshot met de Logobestanden downloaden-knop.

Specifieke bestanden selecteren om te downloaden

Met selectief downloaden kun je het type bestanden kiezen dat je wilt downloaden, in plaats van een heleboel ongewenste bestanden te moeten downloaden. Wanneer je de selectieve downloadoptie kiest, kun je je bestandsindeling kiezen. Er zijn geen .zip-bestanden met deze optie, wat betekent dat je tijd bespaart bij het downloaden en voorkomt dat bestanden vast komen te zitten in het downloadproces.
Let op:
Selectief downloaden is beschikbaar met een basispakket met een beperkt aantal bestandstypen. Wanneer je je pakket upgradet naar een hoger pakket, krijg je toegang tot de resterende bestandstypen.

Om specifieke bestanden te selecteren om te downloaden:

1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het relevante merk.
  4. Klik op Logo downloaden.
  5. Wijs het betreffende vak aan en klik op Bestanden bekijken.
  6. Selecteer de bestanden die je wilt downloaden.
Een screenshot met verschillende bestandstypen die zijn geselecteerd om te downloaden. Een blauw vinkje geeft aan dat ze zijn geselecteerd.
  1. Klik op Downloaden.
Tip:
Zodra je je logobestanden van één selectie van bestanden hebt gedownload, kun je teruggaan en andere bestandsindelingen downloaden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het gebruik van de Wix Logo Maker.