Wix Editor: Een website publiceren

Leestijd 4 minuten
Het publiceren van een website die je hebt gemaakt met de Wix Editor websitebouwer is de laatste stap om je website live en toegankelijk te maken voor de wereld. Het is het moment waarop al je harde werk bij het ontwerpen, maken en verfijnen van je website loont. Zodra je de website publiceert, is die voor iedereen op het internet beschikbaar.
Heb je nog geen website?
Wix biedt een verscheidenheid aan templates en ontwerptools waarmee je in een mum van tijd een professioneel ogende website kunt maken. Ga naar Wix.com en klik op Aan de slag om je aan te melden en te beginnen met het maken van je website.
Lees meer over:

Het publiceren van je website

Je kunt je website op elk moment publiceren vanuit de bovenste werkbalk van de Editor. Zelfs na publicatie kun je je website zo vaak bewerken als je wilt. Wanneer je een wijziging aanbrengt, publiceer je deze simpelweg opnieuw om ervoor te zorgen dat de wijzigingen live gaan.

Om je website te publiceren:

1. Klik rechtsboven in de Editor op Publiceren.
  2. (Optioneel) Klik op Website bekijken om naar je live website te gaan.
  3. Klik op Klaar om terug te keren naar de Editor.
Let op:
Als je op Opslaan klikt, worden je wijzigingen niet live gezet. Zorg er na het opslaan voor dat je op Publiceren klikt om de updates op je live website weer te geven.

Het bekijken van je live website

Nadat je website is gepubliceerd, verschijnt deze automatisch online en kan deze worden bekeken door iedereen die je gratis website-URL (accountnaam.wixsite.com/website-naam) of domeinnaam intikt.
Je hebt ook toegang tot je live website vanuit de Editor. Klik on de bovenste balk van de Editor op Website en klik op Website bekijken.
Een screenshot van de Wix Editor die laat zien hoe je je live website kunt bekijken.
Als je je website aan je vrienden wilt laten zien, kun je ze je website-URL of domeinnaam e-mailen, of deze delen op social media.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het publiceren van je website.
En nu?
Zorg ervoor dat je site er op elk schermformaat goed uitziet. Ga naar de mobiele Editor om de mobiele weergave aan te passen. Klik hier om het te bekijken