Wix Editor: Toegang tot de mobiele Editor

Leestijd 2 minuten
Wix maakt automatisch een mobielvriendelijke versie van je website met behulp van de inhoud van je desktopwebsite. Je inhoud wordt automatisch aangepast en de indeling wordt aangepast voor kleinere schermen. Je kunt je mobiele website bewerken vanuit de mobiele Editor.
De mobiele Editor heeft unieke hulpmiddelen en elementen om te helpen bij het maken van je mobiele website. Je kunt inhoud die alleen voor mobiel is toevoegen en pagina's optimaliseren voor mobiele apparaten. Lees meer

Om toegang te krijgen tot de mobiele Editor:

• Klik op de bovenste balk van de Editor op het Overschakelen naar mobiel-pictogram.
Ga terug naar de desktop-Editor:
Om terug te schakelen naar je desktopweergave, klik je bovenaan de mobiele Editor op het Naar desktopweergave-pictogram. Je kunt ook op Ctrl-J (of Cmd-J voor Mac-gebruikers) drukken om tussen weergaven te schakelen.
Belangrijk:
De desktop- en mobiele versies van de website vertegenwoordigen verschillende weergavemodi van dezelfde website. Het zijn geen aparte websites. Wijzigingen aan de desktopwebsite hebben invloed op de mobielvriendelijke weergave, terwijl wijzigingen aan de mobiele website geen invloed hebben op de desktopweergave.