Wix Editor: De pagina-achtergrond op je mobiele website wijzigen

Leestijd 3 minuten
Standaard is de pagina-achtergrond op de mobiele versie van je website hetzelfde als je desktopachtergrond. Vanuit de mobiele Editor kun je de achtergrond van je pagina's wijzigen zonder de desktopversie te beïnvloeden.
Let op:
Als je een video als achtergrond voor je pagina op desktop instelt, wordt deze automatisch omgezet naar een afbeelding op je mobiele website.
Lees in dit artikel meer over:

De pagina-achtergrond op je mobiele website wijzigen

Kies uit een kleur, afbeelding of video voor je achtergrond op je mobiele website.

Om de achtergrond te wijzigen:

1. Klik op de relevante pagina in je mobiele Editor.
  2. Klik links op Achtergrond.
  3. Selecteer een achtergrond of klik op een achtergrondtype:
En nu?
Stel je mobiele achtergrond in door de instellingen aan te passen. Lees meer