Wix Editor: Een welkomstscherm toevoegen en beheren op je mobiele website

Leestijd 4 minuten
Welkomstschermen zijn een ideale manier om het merk van je mobiele website te introduceren, terwijl de website volledig op de achtergrond kan worden geladen.
Er zijn tal van aanpassingsopties beschikbaar, zoals het aanpassen van de schermanimatie, het ontwerpen van de achtergrond en zelfs het toevoegen van een logo.

Lees meer over:

Een welkomstscherm toevoegen

Welkomstschermen zijn een leuke, geanimeerde toevoeging aan je website. Door je website op de achtergrond te laten laden, krijgen bezoekers de volledige mobiele ervaring terwijl je je merk kunt promoten en introduceren.

Om een welkomstscherm toe te voegen:

1. Klik links in de mobiele Editor op het  Mobiele tools-pictogram .
  2. Klik op Welkomstscherm.
  3. Personaliseer je welkomstscherm met behulp van de beschikbare opties.
  4. Klik op Gereed.

Een welkomstscherm aanpassen

Pas je welkomstscherm aan om het eigen te maken. Er zijn tal van ontwerpopties beschikbaar, zoals animaties, logo's en kleuren.

Om je welkomstscherm aan te passen:

1. Klik links in de mobiele Editor op het  Mobiele tools -pictogram.
  2. Klik op het Meer weergeven-pictogram naast Welkomstscherm.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Personaliseer je welkomstscherm met behulp van de beschikbare opties:
5.  Klik op Gereed.
Opmerking over de grootte van het logo:
Je kunt je logo in elke resolutie uploaden, maar om het op de schermen van mobiele apparaten te laten passen, geven we het alleen in 120x120 pixels weer. Als de upload geen verhouding van 1:1 heeft, nemen we de hoogste waarde, hetzij de hoogte of de breedte, om het in 120 pixels te laten passen. De andere waarde wordt verkleind om de verhoudingen van het logo te behouden. Als het logo bijvoorbeeld een verhouding van 1:2 heeft, is de hoogte 120 pixels en de breedte 60 pixels.

Een welkomstscherm verwijderen

Je kunt het welkomstscherm op elk moment makkelijk uit het linkermenu verwijderen.

Om je welkomstscherm te verwijderen:

1. Klik links in de mobiele Editor op het  Mobiele tools -pictogram
  2. Klik op het Meer weergeven-pictogram naast Welkomstscherm.
  3. Klik op Verwijderen .

Bekijk een voorbeeld van je welkomstscherm:
Je kunt je welkomstscherm niet zien in de voorbeeldmodus. Klik in plaats daarvan bovenaan het welkomstschermontwerp op Animatie afspelen om het in actie te zien.