Wix Editor: Pagina's beheren in de mobiele Editor

Leestijd 3 minuten
Pagina's die je aan je desktopwebsite toevoegt, worden automatisch toegevoegd aan de mobiele versie van je website. Je kunt deze pagina's beheren en bewerken in de mobiele Editor. Verberg pagina's en wijzig hun indeling om de ervaring voor bezoekers op je mobiele website aan te passen.
Lees in dit artikel meer over:
Belangrijk:
Het is niet mogelijk om pagina-instellingen te wijzigen op de mobiele Editor. Als je de instellingen van je pagina wilt aanpassen, moet je dat doen vanuit de desktop Editor.

De pagina's van je website op mobiel bekijken

Bekijk de pagina's van je mobiele website om ze te openen en er wijzigingen in aan te brengen. Je kunt tussen pagina's schakelen met het Menu's en Pagina's-paneel.

Om een websitepagina op mobiel te bekijken:

1. Ga naar de mobiele Editor.
  2. Klik links in de mobiele Editor op Menu's en pagina's.
  3. Selecteer een pagina om deze te bekijken.
Het Menu's en pagina's-paneel in de Wix Editor. De cursor wijst de homepage van de website aan.
Let op:
Je kunt ook de Pagina-dropdown op de bovenste balk van de mobiele Editor gebruiken.

Pagina's aanpassen

Wijzig je pagina-indeling en pas de hoogte ervan aan om ervoor te zorgen dat je website goed is uitgelijnd voor kleinere schermformaten.
Selecteer een optie voor meer informatie.

Pagina's verbergen op mobiel

De desktop- en mobielvriendelijke weergaven zijn verschillende weergaven van dezelfde website. Dit betekent dat als je een pagina verwijdert uit de desktopweergave, deze ook wordt verwijderd uit de mobielvriendelijke weergave. Je kunt een pagina echter verbergen op je mobiele menu als je niet wilt dat deze op mobiel toegankelijk is.

Om een pagina van je mobiele website te verbergen:

1. Open de mobiele Editor.
  2. Klik links in de mobiele Editor op Menu's en  pagina's.
  3. Klik op de betreffende pagina.
  4. Klik op het Meer acties-pictogram.
  5. Klik op Verbergen op mobiel .
Het Menu's en pagina's-paneel in de mobiele Editor. Er is een pagina geselecteerd en de cursor wijst Verbergen op mobiel aan.