Wix Blog: Problemen met je live website oplossen

Leestijd 5 minuten
De problemen die je ervaart, kunnen een lokaal probleem zijn, veroorzaakt door de cache of cookies van je browser. We raden aan om het volgende te proberen:

Stap 1 | Probeer je blogpagina te openen in een incognitovenster

We raden aan om je blogpagina in een incognitovenster te openen. Selecteer de browser die je gebruikt uit de onderstaande lijst.
Cache en cookies
Als dit het probleem oplost, zorg er dan voor dat je stap 2 en 3 voltooit om je browser te legen. Hierdoor zou je browser normaal moeten kunnen openen.

Stap 2 | Wis je cache

Om je cache te wissen, volg je stap 1-3 en selecteer je vervolgens de relevante browser in de onderstaande lijst om de resterende stappen te bekijken.
  1. Sluit alle vensters en tabbladen van je browser.
  2. Open een nieuw tabblad in je browser en zorg ervoor dat Wix.com in geen enkel tabblad of venster geopend is.
  3. Druk op Ctrl + Shift + Del (druk op Cmd + Shift + Delete op een Mac) en klik hieronder voor browserspecifieke instructies.
    Let op: Deze sneltoets is relevant voor alle ondersteunde browsers behalve Safari (zie hieronder).

Stap 3 | Wis je cookies

Verwijder vervolgens je cookies. Dit kan af en toe worden gedaan om optimale browserprestaties te behouden. Selecteer de browser die je gebruikt uit de onderstaande lijst.

Nog steeds problemen?

Wix Technische Assistent
Als nog steeds problemen ondervindt nadat je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, kun je meer mogelijke oplossingen vinden in de Wix Technische Assistent.

Neem contact op met de Wix Klantenservice:

Als je nog steeds problemen ondervindt nadat je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, neem dan contact met ons op voor hulp. We gaan graag verder op onderzoek.
Lever de volgende informatie:
  • Maak een lijst van de stappen die je al hebt genomen om het probleem op te lossen.
  • Maak een screenshot of video van je probleem.
Klik hier om contact op te nemen met de Wix Klantenservice.