Een browser openen in incognito-/privémodus

Leestijd 1 minuten
Soms, wanneer je probeert je website te bekijken of eraan te werken, kan de browser die je gebruikt problemen veroorzaken. Om erachter te komen of het probleem door je browser wordt veroorzaakt, kun je de incognito- of privé-browsingmodus gebruiken. In deze modus kun je je website bekijken zonder dat je browser eerdere activiteiten of opgeslagen gegevens onthoudt, wat kan helpen om te bepalen of het probleem door je browser wordt veroorzaakt of niet.
Als het probleem zich niet in deze modus voordoet, is het waarschijnlijk een lokaal probleem dat kan worden opgelost met de hulp van Technische assistent van Wix
Open je browser in incognito- of privé-browsingmodus om dit te controleren.
Chrome
Firefox
Safari
Edge
  1. Open Google Chrome.
  2. Druk op Ctrl + Shift + N op je toetsenbord (Cmd + Shift + N op een Mac).
Let op:
Wix ondersteunt live websites op IE11 niet meer. Wij raden aan om een van onze ondersteunde browsers te gebruiken om je website te bekijken en te bewerken. Lees meer

Als je problemen ondervindt met je live website in incognito/privé modus:
Neem contact op met de Wix Klantenservice met de volgende informatie:
  • Het exacte probleem dat je ondervindt.
  • De verschillende browsers en browserversies die je hebt geprobeerd.
    Let op: Ga naar whatismybrowser.com om te achterhalen welke browserversie je gebruikt.
  • De beveiligingsprogramma's die je op je computer hebt geïnstalleerd (bijv. antivirus, firewall).
  • Een screenshot van het probleem.