Wix-cookies uit je browser wissen

Leestijd 2 minuten
Wanneer je een website bezoekt, is het gebruikelijk dat er een bestand, bekend als een cookie, wordt aangemaakt en opgeslagen in je webbrowser. Cookies slaan gebruikersspecifieke informatie op zoals verificatiegegevens en helpen je om ingelogd te blijven op je favoriete websites.

We raden aan om de cookies van je browser regelmatig te wissen, vooral als je problemen opmerkt bij het surfen op websites.
Chrome
Firefox
Safari
Edge
  1. Open Google Chrome.
  2. Klik rechtsboven op het Meer-pictogram.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik links op Privacy en beveiliging
  5. Klik op Cookies en andere sitegegevens.
  1. Scrol omlaag en klik op Alle cookies en sitegegevens bekijken.
  2. Typ wix in het zoekveld rechtsboven.
Let op:
Let op: Zorg ervoor dat je wix met kleine letters intypt.
  1. Klik op Weergegeven gegevens wissen
  2. Klik op Wissen.
Let op:
Wix ondersteunt de Editor, ADI-bouwer en live websites niet langer op IE11. Zorg ervoor dat je een ondersteunde browser gebruikt om je website te bekijken of te bewerken.