CMS: Een beoordelingsinvoerelement toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Voeg een beoordelingsinvoerelement toe om je bezoekers je producten, diensten en meer te laten beoordelen.
Belangrijk:
  • Het beoordelingsinvoerelement werkt alleen voor items die zijn opgeslagen in een CMS-verzameling.
  • Om een beoordeling voor een Wix Stores-product op te nemen, moet je Velo gebruiken. Lees meer
  • Dit element is nog niet beschikbaar in Editor X.
  • Als alternatief kun je de Kudobuzz Review-app installeren.

Stap 1 | Voeg een beoordelingsinvoerelement toe en stel deze in

1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Klik op Invoer.
  3. Sleep het beoordelingsinvoerelement naar je pagina.
  4. Klik op Instellingen
  5. Pas de tekst in het Veldtitel-veld aan zodat deze past bij het beoordelingsinvoerelement.
  6. Schakel de Voorbeeldtekst in om tekst weer te geven of te verbergen wanneer een gebruiker het beoordelingsinvoerelement aanwijst.
    • (Indien ingeschakeld) Bewerk de tekst onder elke beoordelingsoptie.
  7. Selecteer of deselecteer het Verplicht-vak om de invoer van beoordelingen verplicht te maken voor gebruikers.

Stap 2 | Koppel het beoordelingsinvoerelement

Koppel je beoordelingsinvoerelement om de beoordelingen van je gebruikers te verzamelen in een databaseverzameling.
Nieuwe dataset-interface:
In Wix Studio hebben we datasets verplaatst naar het Inspector-paneel aan de rechterkant om ze gebruiksvriendelijker te maken. Lees meer over de nieuwe dataset-ervaring in Wix Studio

Om je invoerelement aan een dataset te koppelen:

1. Klik op het beoordelingsinvoerelement.
  2. Klik op het Aan CMS koppelen-pictogram.
  3. Klik op Verbind een dataset om een dataset te kiezen uit de dropdownlijst.
  4. Klik op Beoordelingswaarde is gekoppeld aan en:
    • Kies een bestaand veld in de verzameling.
    • Klik op Nieuw verzamelingsveld om een nieuw veld in je verzameling te maken.
      • Voer een veldnaam in.
      • Selecteer een veldtype.
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je een verzendknop op je pagina hebt zodat bezoekers hun selectie kunnen indienen.