Wix Stores: De Kudobuzz Review app toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Laat klanten weten wat andere shoppers van je producten en website vinden door recencies te plaatsen. Productrecensies kunnen toegevoegd worden aan productpagina's via de Kudobuzz Reviews app.

Om de Kudobuzz Reviews app toe te voegen en in te stellen:

1. Ga naar de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik op Appmarkt links in de Editor.
    • Editor X: Klik op het Apps-pictogram  bovenaan de Editor.
  2. Type "Kudobuzz Reviews" in de zoekbalk en selecteer het in de resultaten.
  3. Klik op Toevoegen
  4. Klik op Toevoegen
  5. Voer je e-mail, bedrijfsnaam, en URL in en klik dan op Volgende stap.
  6. Selecteer waar je recensies wilt weergeven en klik op Volgende stap: (je kunt beide opties selecteren)
    • Toon alle recensies op alle pagina's van je website: Een "Recensies" link verschijnt aan de zijkant van elke pagina met al je recensies.
    • Toon productrecensies op productpagina's: Toon een "Schrijf een recensie" knop op alle productpagina's en toon de recensies voor elk product op de betreffende productpagina.
  7. (Optioneel) Koppel een Facebook-pagina: Facebook recensies zullen in je Kudobuzz dashboard verschijnen en je kunt kiezen om deze weer te geven of niet. Om deze stap over te slaan, klik op Volgende stap.
    1. Klik op Account toevoegen om je Facebook-pagina te koppelen.
    2. Klik op Koppel als [je naam].
    3. Selecteer de pagina die je wilt koppelen.
      Tip: Je kunt alleen bedrijfspagina's koppelen.
    4. Klik op volgende
    5. Zorg ervoor dat de schakelaars naast de geselecteerde pagina's ingeschakeld staan zodat Kudobuzz ze kan beheren.
    6. Klik op Gereed
    7. Klik op OK.
    8. Klik op Volgende stap.
  8. (Optioneel) Stel automatische e-mails aan kopers in: Een e-mail die om een recensie vraagt wordt automatisch verzonden na een ingesteld aantal dagen. Om deze stap over te slaan, klik op Volgende stap.
    1. Selecteer het aantal dagen voordat de e-mail verzonden wordt.
    2. Selecteer een e-mailtrigger. (bijv. een e-mailwordt automatisch verzonden na tien dagen nadat je een bestelling als "voldaan" hebt gemarkeerd).
    3. Klik op Gereed
  9. Instelling is nu afgerond. Nadat je je website publiceert, zullen recensieknoppen verschijnen waar je gekozen hebt deze weer te geven. Klik op een van de beschikbare opties om recensies toe te voegen of de recensie-app aan te passen:
    • Modereer Facebookrecensies
    • Pas het ontwerp van de recensiewidget aan
    • Koppel andere social media-accounts
    • Importeer recensies vanaf andere recensieplatformen
    • Voeg handmatig recensies toe