Wix Stores: De Kudobuzz Reviews-app toevoegen

Leestijd 2 minuten
Laat klanten weten wat andere shoppers van je producten en website vinden door recencies te plaatsen. Productrecensies kunnen toegevoegd worden aan productpagina's via de Kudobuzz Reviews app.
Screenshot van de productpagina op een website met Wix-webshops met de Kudobuzz Reviews-app

De Kudobuzz-app aan je website toevoegen

Je kunt de Kudobuzz Reviews-app aan je website toevoegen vanuit de Wix Appmarkt. Tijdens de installatie kun je selecteren waar je beoordelingsknoppen wilt weergeven en beoordelingen die je al hebt ontvangen wilt laten zien.
Wix Editor
Studio Editor

1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek naar de Kudobuzz-app in de zoekbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan website
  4. Controleer de machtigingen en klik op Akkoord en toevoegen.
Lees meer over het instellen van de Kudobuzz Reviews-app in het Kudobuzz Helpcentrum.