CMS (voorheen Content Manager): Aan de slag

Leestijd 2 minuten
Voeg het CMS (Content Management System) aan je website toe om inhoud in verzamelingen te beheren, los van je Editor. Dit omvat inhoud zoals tekst, afbeeldingen, kaartlocaties, bestanden en meer. Je kunt je inhoud vervolgens weergeven op dynamische pagina's of in dynamische elementen op statische pagina's. De indeling en het ontwerp van je pagina-elementen blijven hetzelfde, terwijl de inhoud verandert afhankelijk van de gekoppelde verzameling.

Om aan de slag te gaan met het CMS:

Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op CMS.
  3. Klik op Nu beginnen of Toevoegen aan website.
  4. Selecteer een optie:
Tips: