Wix Stores: Integreren met ShipStation

Belangrijk:
Als je verzendlabels wilt afdrukken, moet je eerst het adres van je bedrijf invoeren op de Bedrijfsgegevens-pagina. Lees meer
Met ShipStation - een app van derden die samenwerkt met Wix Stores - kun je het verzendproces stroomlijnen. Met ShipStation kun je eenvoudig verzendlabels en pakbonnen kopen en afdrukken. Zodra je dat hebt gedaan, kun je de labels op de pakketten plakken en de pakketten verzenden met een vervoerder naar keuze. Je kunt klanten ook de voortgang van hun pakketten laten volgen door ze een trackingnummer te sturen.
ShipStation synchroniseert met Wix Stores, wat betekent dat je bestellingen, inclusief eerdere bestellingen, automatisch verschijnen in je ShipStation-dashboard. Je hoeft niet handmatig een bestelling aan te maken en vervolgens de bestelgegevens te kopiëren en te plakken elke keer dat je een verkoop doet.
Bespaar nog meer tijd met service mapping en automatiseringsregels
ShipStation werkt met de meeste grote vervoerders. Om te controleren of ShipStation werkt met de vervoerder van je voorkeur, klik hier.
Belangrijk:
ShipStation is momenteel alleen beschikbaar voor webshops in de VS, Canada, Australië en het VK. Je kunt ook een van de volgende opties gebruiken:
Let op:
ShipStation heeft een gratis proefperiode van 30 dagen.

Om ShipStation te integreren met je Wix-webshop:

1. Klik hier om toegang te krijgen tot de app.
  2. Klik op Toevoegen aan website
  3. Doe een van de volgende dingen:
    • Log in op je bestaande ShipStation-account:
      1. Klik op Login.

2. Voer je e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord in.
      3. Klik op Login.
    • Maak een nieuw ShipStation-account aan:
      1. Vul alle verplichte velden in.
      2. Klik op Start your free trial.
      3. Log in op ShipStation.
  4. Klik op Connect om je ShipStation-account te integreren met je Wix-webshop.
  5. Klik op Toestaan en installeren.
  6. Klik bovenaan de pagina op Orders om je webshopbestellingen te bekijken.
    Tip: Als je meer dan één webshop hebt, klik je links op Stores en selecteer je de webshop die je wilt bekijken.

Nadat je verbinding hebt gemaakt, zou je al je bestellingen, inclusief eerdere bestellingen, voor de geselecteerde website moeten zien op het Orders-tabblad van het ShipStation-dashboard. Je kunt nu beginnen met het verzenden van bestellingen met ShipStation. Lees meer